top of page

Engaged februari 2019

We kijken terug op een interessant weekend met bijzondere gesprekken! Op 16 en 17 februari stond mijn stand in de prachtige Gashouder, een indrukwekkend gebouw met een fantatische vormgeving. Een beetje donker, maar daar houden wij wel van!


Deze keer hadden we onze eigen achterwand bij ons, die gemaakt is door de geweldige vader van Malou. We konden hierop mooi een vaas bloemen kwijt, foto's, visitekaartjes, flyers en onze nieuwe brochures! Wat zijn we daar trots op!


Een aantal nieuwe display blokken zorgden ervoor dat de vitrine er heel mooi uitzag. We hebben leuke gesprekken gehad met nieuwe klanten en zijn inmiddels met de volgende sets trouwringen aan de slag!

Een bijzondere dame liep langs onze stand en werd helemaal verliefd op een een mooi paar oorbellen met parels en bergkristal. Die ochtend bleek ze een vintage trouwjurk gekocht te hebben met prachtig kant en parels. De oorbellen zouden daar natuurlijk prachtig bij staan! Dus de oorbellen gingen mee! Mocht ze dit ooit nog eens lezen: we zouden graag eens een foto zien van de oorbellen met jurk!


Fotografie: Antoinette Murier Jamie de Leeuw Inge Pieck Lisanne Jager
Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page