top of page

Wat een jaar

Het bloggen is er helemaal bij in geschoten, dus bij deze weer eens een update. We hebben thuis een bewogen jaar achter de rug met ups en downs en toen kwam ook nog eens corona de hoek om kijken. Het hoogtepunt van afgelopen jaar was toch wel onze eigen bruiloft! In augustus 2020 zijn we getrouwd!


Het is een jaar geweest waarin ik weinig nieuwe sieraden gemaakt heb, met name sieraden in opdracht. Hartstikke fijn en leuk natuurlijk, dat ik nog steeds mensen blij kan maken met mijn sieraden!


Dit jaar zal een rustig jaar worden/blijven op sieraden gebied. Ik zal wel opdrachten aannemen, en maken, en ook sieraden maken voor mezelf, maar geen beurzen. Natuurlijk vanwege corona, maar ook vanwege mijn zwangerschap. Ik ben inmiddels 15 weken in verwachting en eind oktober verwachten wij ons eerste kind te kunnen verwelkomen op de wereld. Hartstikke spannend natuurlijk!

Tot die tijd kun je gewoon contact opnemen voor het maken van een afspraak, ik maak nog steeds graag sieraden! Uiteindelijk zal ik natuurlijk wel een zwangerschapsverlof aankondigen, maar zo ver is het nog lang niet. Hieronder wat beelden van ons meest recente sieraden!


Liefs,

Malou
Comentarios


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page