top of page

Herfstbruiloft in Antwerpen

Mei 2018 - Isis Sturtewagen vroeg mij mee te doen aan een styled shoot in Antwerpen, waar zij de foto's zou maken. Ik zei meteen 'ja', want hey: Isis ging de foto's maken! Dus geweldig werd het sowieso! Op een industriële locatie in Antwerpen werd een mooie setting neergezet met een bruidspaar, waar mijn sieraden bij gedragen werden.

Deze fotoshoot was de eerste waar ik aan meedeed, en waardoor ik me ben gaan richten op de trouwbranche. Nog steeds geen spijt van, want ik vind het veel te leuk om mooie sieraden te maken die door een bruid gedragen worden op haar grote dag! En voor de man maken we natuurlijk ook mooie dingen, vraag maar raak!

Deze shoot is gepubliceerd op het blog van Girls of Honour en Salino.


Liefs, MalouComments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page